Estetică Facială - EraDent

BOTOX

Toxina botulinica relaxeaza muschii la nivelul carora este injectata si produce stergerea ridurilor de expresie produse prin contractie repetata. Acestea pot fi ridurile dintre sprincene, ridurile orizontale ale fruntii, ridurile din jurul ochilor. Ridurile profunde sunt ameliorate (uneori este necesara adaugarea de acid hialuronic pentru corectia totala sau permanenta), iar cele moderate si superficiale dispar in totalitate pentru o perioada de 4 -8 luni. Eficacitatea si durata efectului se amelioreaza progresiv prin repetarea injectarilor. Toxina botulinica reprezinta si un tratament preventiv daca este inceput in jurul virstei de 25 de ani si va impiedica nu numai aparitia ridurilor dar va scadea considerabil sansa de a deveni candidat pentru un lifting chirurgical la virsta de 50 sau 60 de ani.

 AUGUMENTAREA BUZELOR

Marirea buzelor cu acid hialuronic este un tratament non-invaziv. Mult dorita marire in volum a buzelor, pentru o forma senzuala, se obtine prin injectarea acidului hialuronic, care se resoarbe in aproximativ 6-9 luni in functie de organismul fiecaruia. Astfel, buzele pot fi remodelate, conturate, hidratate, pastrandu-si totusi aspectul natural.

Cum se realizeaza procedura?

Procedura de marire a buzelor dureaza aproximativ 30 de minute si poate necesita anestezie locala, desi in majoritatea cazurilor este suficienta aplicarea unei creme anestezice ce contine lidocaina, reducand astfel disconfortul penetrarii acului. Pacienta isi poate relua activitatea zilnica imediat dupa tratamentul de marire a buzelor.

LIFTING FACIAL CU FIRE BIO RESORBABILE

Liftingul cu fire resorbabile este o procedura antiaging minim-invazivă sigură și cu rezultate pe termen lung, folosit foarte des in estetica faciala. Liftingul instant stimuleaza productia de colagen si ofera elasticitate pielii.

Avantaje ale liftingului facial cu fire bio-resorbabile:

  1. Efect imediat si durabil; legaturile la nivelul tesutului asigura o functionalitate de aproximativ doi ani
  2. Rata de absorbtie a firului este aceeasi in toate punctele zonei tratate si variaza intre 180 – 240 zile
  3. Vindecarea este rapida si fara urme; nu implica nici o perioada de intrerupere a activitatilor sociale
  4. Poate fi combinat cu succes cu alte metode estetice
  5. Contribuie la prevenirea îmbătrânirii prematura a pielii
  6. Durata unei proceduri este de aproximativ 30 minute
  7. Conditii de sterilizare perfecta

MEZOTERAPIA

Microneedling-ul sau Mezoterapia reprezinta un tratament cu inductie de colagen propriu. Tratamentul este foarte sigur si nu provoaca reactii alergice. Reintinerire facial minim invaziva, introducand cocktailuri de vitamine in epiderma. Mezoterapia faciala este una dintre aceste metode, de mentinere si imbunatatire a calitatilor pielii de la nivelul fetei, gatului si decolteului:

  1. Anti-aging: rejuvenare fata, gat, decolteu, prin tratarea tuturor semnelor care apar odata cu trecerea anilor: riduri, scaderea tonusului si elasticitatii, deshidratare sau hipotrofia vaselor de sange cutanate
  2. tratarea defectelor de pigmentare
  3. inlaturarea si prevenirea efectelor nocive determinate de expunerea la soare, care intotdeauna se soldeaza cu producerea unei cantitati insemnate de radicali liberi, ce trebuie neutralizati prin aport de antioxidanți

In primul rand, mezoterapia este indicata si ca procedura de prevenire, nu doar de corectare. In al doilea rand, sa nu uitam ca imbatranirea intrinseca incepe de la varsta de 20-25 de ani, in functie de bagajul genetic al fiecareia. Desigur, semnele maturitatii devin vizibile multi ani mai tarziu, dar, asa cum spuneam mai sus, este mai eficient sa venim in ajutorul pielii inca de la inceputul scaderii activitatii sale, sa nu asteptam ca aceste semne sa devina vizibile cu ochiul liber.

SCULPTING  FACIAL
Ce intelegem prin termentul de “sculpting”?

Noi spunem sculpting, atunci cand dorim sa exprimam intr-un singur cuvant o gama de tratamente si proceduri injectabile cu ajutorul carora modelam, intinerim si imbunatatim aspectul fetei.

Se incepe cu linia mandibulei.

Mandibula are diverse forme si marimi si ofera contur fetei. Fie ca ne dorim o mandibula mai conturata, fie ca odata cu timpul, in procesul natural de imbatranire, mandibula isi pierde din densitate si pielea obrazului “cade “ peste conturul mandibulei, putem opta pentru un tratament de conturare a mandibulei.

Conturul mandibulei se obtine non-invaziv cu ajutorul acidului hialuronic cu concentratie mare, foarte coeziv si dens, care are o capacitate ridicare si modelare.

Sa discutam despre pometi

Odata cu varsta, pometii devin mai putin conturati, prin scaderea in densitate a tesuturilor moi si prin scaderea in densitate a osului zigomatic.

Sunt multe persoane care au genetic pometi neconturati.

Pentru pometi se foloseste de asemenea un produs care contine acid hialuronic dens si coeziv, cu durata lunga de remanenta la locul injectarii.

Produsul injectat este destul de ferm ca sa ofere un aspect de lifting- de ridicare a pometilor si destul de elastic si neted ca sa nu deranjeze la atingere, in timpul aplicarii fardului sau in timpul masajului facial.

Ce injectam in cearcane?

Se poate injecta acid hialuronic, un cockitail de mezoterapie sau plasma proprie.

Acidul hialuronic se injecteaza cu ajutorul unei canule atraumatice, sub muschiul orbicular al ochiului, pentru a oferi suport si a reda un aspect tanar si neted. In cateva saptamani de la injectare vei observa si un efect de luminozitate, deoarece acidul hialuronic special pentru zona cearcanelor va oferi o depigmentare cu 1- 2 tonuri a zonei injectate.

Dupa ce obtinem un contur al fetei, ne putem orienta catre ridurile cod de bare din jurul gurii, liniile marionette si ridurile de expresie.

Se foloseste toxina botulinica pentru orice zona cu riduri de expresie sau pentru a oferi un aspect mai feminin fetei- injectarea toxinei in muschii maseteri.